Milyen hatással vannak a kiegészítő bútorok otthona egységére?

A nagy dolgok ereje az apróságokban teljesedik ki. Amikor otthona jelentősebb bútordarabjai a helyükre kerültek, akkor veszi csak észre, hogy valami még hiányzik, valahogy nem teljes a kép.

Ez egyáltalán nem szokatlan, hiszen eddig az volt fontos, hogy a konyha, az étkező, a háló egyben legyen. Azonban most következnek az üres helyek kitöltésére, a hiányérzet pótlására szolgáló kiegészítő bútorok.

A kiegészítő bútorok és a nappali

Az eszményi nappali sokoldalú, kényelmes, kellemes hangulatú, mivel egyaránt töltheti be a pihenő-, a dolgozó-, a hobbiszoba szerepét, vagy a társasági összejövetelek helyszénévé válhat Ennek a barátságos hangulatnak lehetnek fontos építőelemei a kiegészítő bútorok.

A lakás ezen részével nyűgözheti le leginkább látogatóit, hiszen általában a bejáratból közvetlenül ide jut a vendég, és gyakran nem is lát többet az Ön otthonából.

Egy nívós dohányzóasztal, egy különleges, impozáns vitrin, amelybe beleteheti büszkeségeit, igazán sokat tehet azért, hogy nappalija még otthonosabb, még lakályosabb legyen.

Ahol gyerek van otthon

Ez a helyiség egy külön kis lakás, hiszen háló, nappali, tanuló-, öltözőszoba egyben. Berendezése komplikált feladat, de nagyszerű segítséget talál az egyedi gyártásban.

Készülhetnek különböző tároló szekrények, hiszen a gyermek előszeretettel gyűjt össze mindenféle dolgot, és nem szívesen válik meg tőlük.

Nem ritka, hogy egy gyerekszobán két apróság osztozik. Ilyenkor igazán jól jön egy emeletes ágy, amely nem baj, ha kellően stabil, és biztonságos, mivel a gyerkőcök a nagy játék közepette szívesen ugrálnak ezen az alkalmatosságon. És emellett helyet lehet spórolni vele.

Egyéb kiegészítők

Otthonában még számos kiegészítőre lehet szüksége, hogy használati tárgyait minél könnyebben elpakolhassa. A komód, a cipős szekrény, a kisebb tárolásra alkalmas bútorok beszerzése előbb-utóbb szükségessé válik majd. Ezért érdemes egy nagyobb berendezési tárggyal együtt ezekre is gondolnia.

Az egyedi gyártás előnye itt is jelentős szerepet kaphat. A kimaradt üres helyek általában kötött méretekre adnak lehetőséget, ezért a kereskedelemben vásárolható termékek nehezen illeszthetők az ilyen szabad terekhez. A pontos méretek szerint készült bútorok esetében, Önnek nem kell kompromisszumot kötnie, nem alakulnak ki "szükség rések".

A teljesség igénye nélkül, nézze meg néhány elkészült munkámat, hogy láthassa mi az, amire számíthat.

"Kedves Fritz Úr!

Nagyszerű ez az emeletes ágy. A gyerekek imádják. Amióta elkészült, azóta vidámabban mennek aludni.
Én is nyugodtabb vagyok, hogy azt a felső korlátot még rátettük. Köszönöm a javaslatot.

O. Jánosné"

 

"Tisztelt Fritz Úr!

Szeretném elmondani, mennyire örülök, hogy végül hagytam magam rábeszélni a beépített vitrinre. Nagyon feldobta a nappalit.

Tisztelettel:
Répási Sándor"

 

A lakótér egységéhez hozzátartoznak az apróbb, kevésbé fontos funkciót ellátó bútordarabok is. Nélkülük nem lenne teljes az a miliő, amit gondos tervezéssel, fáradságos kutatás után alakított ki. A közeg, ahol mindennapjait tölti, amit otthonnak nevezhet általuk éri el a végső formáját.

Ajánlatkérés